Neven: "Wedstrijd tegen Antwerp zal moeilijk worden"

Dirk Pieters
| 26 reacties
Neven: "Wedstrijd tegen Antwerp zal moeilijk worden"
Foto: © SC

Tienen ging afgelopen weekend op eigen veld onderuit tegen Dender. Volgende week moet de club op bezoek bij Antwerp. Geen simpele opdracht voor, maar in voetbal is alles mogelijk als we Glenn Neven mogen geloven.

De nederlaag van dit weekend kwam hard aan bij de tweedeklasser. "Het was een pijnlijke nederlaag. Ook omdat het laatste doelpunt zo laat in de wedstrijd viel. Het niveau van beide ploegen was niet goed, maar de wedstrijd kon alle kanten op. Toch zouden we thuis zo'n wedstrijden moeten winnen", aldus Neven aan onze redactie.

Volgende week wacht de moeilijke opdracht op Antwerp. "Het zal niet gemakkelijk worden. Antwerp heeft een heel goede ploeg dit jaar en dan hebben ze nog eens al die supporters achter hen staan. Geen enkele ploeg in tweede klasse kan rekenen op zo'n aantal toeschouwers bij thuiswedstrijden. Maar natuurlijk moet de wedstrijd nog gespeeld worden en mits een goeie organisatie hebben we misschien toch een kans. Vorige week wist Dender ook een punt te pakken op de Bosuil, dus alles kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties