Reactie Mignolet: "We moeten geen cadeaus verwachten"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Mignolet: "We moeten geen cadeaus verwachten"
Foto: © SC

De Rode Duivels moeten dinsdag winnen in Duitsland. Doelman Simon Mignolet weet dat het een zware opgave wordt, maar gelooft erin. "Wij kunnen winnen", klinkt het.

Robby Morren in Brussel

"We wonnen en dat is het belangrijkste maar eigenlijk moet je tegen zo'n ploeg als Kazachstan altijd winnen. We speelden een goede wedstrijd." 

We vroegen de doelman of hij het ideale scenario -winst tegen Kazachstan en verlies van Turkije- had verwacht. "Eigenlijk wel. Duitsland zou normaal moeten winnen tegen Turkije en deed dat ook en wij moesten ook altijd winnen tegen Kazachstan."

Dinsdag volgt een alles-of-niets wedstrijd tegen Duitsland. "Dat is natuurlijk een hele goede ploeg maar als wij in een goede dag zijn, kunnen we winnen. We zullen sowieso meer onder druk komen. We moeten 100% geconcentreerd zijn en dan kan het, de manier waarop maakt niets uit. We zullen evenwel geen cadeaus moeten verwachten van de Duitsers."

Tegen Kazachstan kreeg Mignolet amper werk op te knappen. "Dat vind ik helemaal geen probleem. Hopelijk loopt het ook zo tegen Duitsland", lacht hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties