Welke wedstrijden leveren jou wat op?

Melissa Maes
| 0 reacties
Welke wedstrijden leveren jou wat op?
Foto: © SC

De Rode Duivels zijn vanavond overduidelijk de underdog tegen het oppermachtige Duitsland. Ook Azerbeidzjan kan wat centen opleveren. Bekijk hier met welke wedstrijden je nog aardig wat kan verdienen.

Duitsland is favoriet voor het laatste EK-kwalificatieduel van vanavond tegen België. Nochtans zullen de Rode Duivels voor de overwinning strijden tot de laatste seconde.

Duitsland is favoriet. Een gokje op België daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Duitsland de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 201 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van België wint u maar liefst 1125 euro.

Wie geld inzet op Azerbeidzjan, kan ook een aardige som verdienen. Maar de kans is uiteraard heel klein dat Turkije dit duel verliest. Ook zij zullen alles op alles zetten om de drie punten te pakken.

Steekt Turkije de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 165 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Azerbeidzjan wint u maar liefst 3150 euro.

Ook het duel tussen Kroatië en Letland kan geld opleveren. De Kroaten zijn zeker van de tweede plaats, maar mits winst kan het nog over Griekenland wippen als zij verliezen van Georgië.

Steekt Kroatië de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 171 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Letland wint u maar liefst 2550 euro.

Laat Griekenland echter punten liggen in Georgië, dan is dat goed nieuws voor de mensen die geld hebben ingezet op de thuisploeg. De vraag is uiteraard of de Grieken wel gaan verliezen.

Steekt Griekenland de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 171 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Georgië wint u maar liefst 2550 euro.

Maar weet Andorra te stunten tegen Rusland, dan valt er echt wel veel geld te rapen. Rusland heeft aan één puntje genoeg om groepswinnaar te worden in Groep A.

Steekt Rusland de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 153 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Andorra wint u maar liefst 6150 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties