Van Persie helpt Arsenal voorbij Sunderland

Tomas Taecke
| 5 reacties
Van Persie helpt Arsenal voorbij Sunderland
Foto: © SC

Arsenal kende in eigen huis tegen Sunderland opnieuw een lastige namiddag. Pas in de slotfase schoot Van Persie de Gunners naar winst (2-1).

Nochtans leek het vroeg in de wedstrijd een gezapige namiddagwandeling te worden voor de Gunners. In de eerste minuut verschalkte Van Persie onze nationale doelman Simon Mignolet. Arsenal kon de voorsprong niet vasthouden: Larsson maakte op het halfuur gelijk voor de bezoekers.

Pas in de slotfase van de wedstrijd wurmde de club van Wenger zich voorbij de lastige tegenstander. Van Persie krulde een vrijschop in de korte winkelhaak (2-1).

WBA-Wolves 2-0

Eerder zondagmiddag boekte West Brom een belangrijke thuiszege tegen Wolverhampton (2-0). Beide teams streden vorig seizoen tot de laatste speeldag tegen de degradatie en willen zich dit jaar zo snel mogelijk van de onderste regionen ontdoen.

Na acht minuten zette Brunt WBA op voorsprong. In de tweede helft legde Peter Odemwingie de eindstand vast. De Baggies schuiven netjes op naar de middenmoot van het klassement, de Wolves bengelen onderaan met slechts zeven punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties