Interview "Niet met kaka in de broek tegen Chelsea!"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
"Niet met kaka in de broek tegen Chelsea!"
Foto: © SC

Genk neemt het vanavond op tegen het grote Chelsea. David tegen Goliath maar aanvoerder Daniel Tözser klinkt strijdvaardig. Verliezen kan maar dan wel na een goede prestatie en angst heeft hij al zeker niet.

"Wij willen ons tonen in Europa maar we moeten ook realistisch zijn. Chelsea is een ploeg die in de finale van de Champions League kan komen." Toch willen de Limburgers zich vanavond niet ingraven op Stamford Bridge. "Wij gaan niet enkel verdedigen. We kunnen proberen mooi voetbal te tonen. We spelen niet met kaka in de broek", verzekert Tözser ons.

"We kunnen verliezen maar de manier waarop is belangrijk. Er reizen veel supporters mee en zij moeten fier kunnen zijn op ons, zelfs bij een nederlaag. Iedereen moet zich 120% geven."

Torres
Tözser zal straks wellicht opnieuw centraal achterin postvatten wegens de vele geblesseerden. "Ik denk wel dat ik achteraan zal moeten spelen. Het is niet mijn favoriete plaats, ik speel veel liever op het middenveld maar ik moet in functie van het team spelen." 

Achteraan zal de Hongaar het niet makkelijk krijgen tegen kleppers als Drogba en Torres. "Tja, er lopen daar overal zulke kleppers rond maar tegen Torres spelen is inderdaad toch iets anders als tegen de aanvallers van Lokeren, met alle respect."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties