Interview "Ik ken Suarez zijn speelstijl wel"

Robby Morren
Robby Morren
| 14 reacties
"Ik ken Suarez zijn speelstijl wel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagmiddag is het Kuipje het decor voor Westerlo - Anderlecht, een wedstrijd die met rood is aangeduid in de agenda van Arnaud De Greef. De verdediger ruilde Anderlecht afgelopen zomer immers voor Westerlo.

"Voor mij is die wedstrijd heel speciaal natuurlijk, het is tenslotte mijn ex-ploeg", vertelt De Greef ons. Bij Anderlecht haalde hij wel de A-kern kon niet er niet echt doorbreken. Hij zal dan ook scherp staan om te tonen wat hij in zijn mars heeft.

Makkelijk zal hij het echter niet krijgen. "Ik zal wellicht tegen Suarez moeten spelen, de man in vorm. Ik ken zijn speelstijl wel maar hij kan gewoonweg alles. Het is goed mogelijk dat ik sterren zal zien tegen Suarez maar evengoed houd ik hem uit de match."

"OHL won toch ook tegen Anderlecht"
Arnaud De Greef

"Anderlecht is een superploeg maar bij ons draait het nu ook beter. Natuurlijk hopen wij op een overwinning. Alles kan, kijk naar OHL dat ook tegen Anderlecht won. Wij moeten erin blijven geloven en er 200% voor gaan."

De situatie ziet er na 10 speeldagen allesbehalve rooskleurig uit voor Westerlo. De Greef beseft dat er dringend punten nodig zijn. "Er moet nu dringend iets gebeuren. We zitten nog steeds in die degradatiezone, het wordt hoog tijd dat we eens enkele wedstrijden winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties