Interview Serwy: "Alleen Mujangi Bia ken ik er nog"

Jim Bogaert
| 0 reacties
Serwy: "Alleen Mujangi Bia ken ik er nog"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Jérémy Serwy speelt de komende vier dagen twee keer tegen Standard, de club die hem leerde voetballen. "Het voelt een beetje aan als thuiskomen", aldus de Essevee- nieuweling.

Jérémy Serwy speelde van zijn achtste tot zijn veertiende bij Standard. Daarna vertrok hij naar Charleroi en schopte hij het als jonge belofte tot het eerste elftal. "Dit seizoen wilde ik echter ergens anders spelen. Charleroi degradeerde en ik wilde in eerste klasse blijven. Zulte Waregem vertrouwde me toe dat ik kansen ging krijgen. Dat ik nog niet veel startte dit seizoen moet ik accepteren. Het is onze trainer (Kalezic, red.) die de keuzes maakt. Hij kan op me rekenen", klinkt het bij de aanvaller.

Straks hoopt Serwy op speeltijd tegen Standard, de club waar het voor hem ooit begon. "Het zal een beetje als thuiskomen aanvoelen, maar meer ook niet. Zoveel spelers ken ik er niet meer. Alleen Mujangi Bia ken ik nog van tijdens mijn Charleroi-periode."

Standard kreeg vorige week een 5-0 pandoering op Anderlecht en speelde thuis in de Europa Leauge slechts gelijk. "Dat zou in ons voordeel kunnen spelen. Ze speelden deze week al twee matchen en zitten in een vormcrisis. Ik vind dat we minstens één van de twee matchen moeten winnen. Of het nu de bekermatch of de competitiematch is, maakt me niet uit. Beide competities zijn even belangrijk", besluit Serwy.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties