Interview Vossen ontgoocheld: "Ik ga er niet veel over zeggen"

Robby Morren
Robby Morren
| 13 reacties
Vossen ontgoocheld: "Ik ga er niet veel over zeggen"
Foto: © SC

Jelle Vossen loopt niet helemaal gelukkig rond. Zijn spel loopt niet zoals vorig seizoen en Mario Been lijkt er een gewoonte van te maken zijn spits vroegtijdig naar de kant te halen.

Robby Morren in Genk

Racing Genk won afgelopen weekend dan wel tegen Bergen, toch was Jelle Vossen een beetje ontgoocheld. De voorbije wedstrijden werden hij systematisch voor het eindsignaal door coach Been gewisseld. "Ik ben natuurlijk ontgoocheld door die vervanging. Het is al de zoveelste wedstrijd op rij dat ik vroeg vervangen word", vertelde de spits.

"Na die 1-0 voorsprong moest ik naar de kant maar het is net dan dat er meer ruimte komt voor een aanvaller. Het is ontgoochelend dat je er dan uit moet."

"Ik was ontgoocheld bij mijn vervanging, de zoveelste match op rij"
Jelle Vossen

Vossen nam het woord 'ontgoocheld' meermaals in de mond maar was voorzichtig met uitspraken aan het adres van zijn coach. "Ik zie welke wissels er gebeuren... maar ik ga er niet te veel over zeggen. De trainer maakt keuzes en ik respecteer die." Al had de aanvaller wel een boodschap voor zijn coach: "Ik sta graag op het plein."

Geen crisis
Dat zijn ploeg won en zo een crisis afwendt, stemde hem wel gelukkig. "We hadden meer balbezit en we waren de gevaarlijkste ploeg dus hebben we verdiend gewonnen. Het was een heel belangrijke match tegen Bergen om de aansluiting met de top zes niet te verliezen. We wilden ook absoluut vermijden dat jullie in de kranten het woord crisis zouden vermelden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties