Lokeren en Kortrijk oog in oog op Daknam

Jim Bogaert
| 2 reacties
Lokeren en Kortrijk oog in oog op Daknam
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren ontvangt vanavond het Kortrijk van Vanhaezebrouck. Beide teams verzekerden zich deze week van bekervoetbal en hebben vertrouwen.

Lokeren staat momenteel wat ontgoochelend tiende in de rangschikking, maar is een ploeg met potentieel voor de top zes. Hetzelfde geldt voor Kortrijk, maar een uitwedstrijd winnen, lukte de Kortrijkzanen dit seizoen nog niet.

Kortrijk was zondag nog te sterk voor Club Brugge (2-1) en schakelde woensdag Sint-Truiden (1-0) uit in de Beker. Lokeren verloor vorig weekend op Gent (3-1), maar herstelde het vertrouwen in de met zelfde cijfers gewonnen cupmatch tegen Westerlo. 

Twee ploegen met vetrouwen dus, in een match waarin Lokeren kan aansluiten bij de subtop en Kortrijk zich in de bovenste regionen van het klassement kan nestelen.

Vermoedelijke opstellingen:

Lokeren: Copa, Tshimanga, Gueye, Taravel, De Bock, Overmeire, Persoons, De Ceulaer, Leko, Finnbogason, Harbaoui

KV Kortrijk: Van Hout, Martin, Zukanovic, Gershon, Capon, Pavlovic, De Mets, Veselinovic, Oussalah, Nfor, Joseph-Monrose

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Lokeren is favoriet. Een gokje op Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Lokeren de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 217,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Kortrijk wint u 975 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties