Groep D: Vertonghen en Alderweireld steviger op tweede plek

Real Madrid blijft in Groep D de leider. Ajax wist ruim te winnen van Dinamo Zagreb dat laatste blijft met nul punten.

Lyon – Real Madrid (0-2)
Cristiano Ronaldo bracht Real Madrid na ruim twintig minuten spelen op voorsprong. Diezelfde Ronaldo zette twintig minuten voor tijd ook een penalty om. Real Madrid blijft leider in Groep D met twaalf punten.

Ajax – Dinamo Zagreb (4-0)
Voor de rust stond Ajax al 2-0 voor tegen Dinamo Zagreb. De doelpunten kwamen van Gregory Van der Wiel en Miralem Sulejmani. De Nederlanders kwamen na ruim twintig minuten spelen in de tweede helft op een 3-0 voorsprong via Siem De Jong.

In de toegevoegde tijd werd het zelfs nog 4-0, dat doelpunt komt op naam van Nicolas Lodeiro. Ajax staat nu steviger op de tweede plaats met zeven punten dankzij die overwinning.