Lambrecht: "Westerlo cruciaal duel voor Lokeren"

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Lambrecht: "Westerlo cruciaal duel voor Lokeren"
Foto: © SC

Het gaat niet zo goed met Lokeren. Voorzitter Roger Lambrecht (foto) ziet ook dat de schwung er wat uit is in vergelijking met vorig seizoen. "De partij op Westerlo is van groot belang. Verliezen we, horen we bij de kandidaat-zakkers", aldus de preses.

"Het zit voor ons dit seizoen allemaal wat tegen. Tegen Club Brugge en Anderlecht zijn we beter, maar verliezen we toch. Kortrijk mag tegen ons vier keer op de goal trappen en alle vier die ballen gaan binnen. Tegen Leuven slikken we een goal in de allerlaatste seconden en nu hebben we nog last van een griepepidemie in de kern ook", aldus voorzitter Roger Lambrecht op Sporza.

"Ik moet toegeven dat ik ook wat meer had verwacht van onze nieuwe spits Hamdi Harbaoui. Ik heb hem voor zo'n prijs niet gekocht om maar vijf goals te maken. De 3-3 van enkele weken geleden is de schuld van onze coach. We stonden vijf minuten voor tijd nog 1-3 voor. Ik had een verdediger in de ploeg gegooid en de deur dicht gedaan. Peter Maes bracht een spits in", is Lambrecht kritisch.

"We hebben goede spelers en zeker ook een goede coach, daar ben ik zeker van. Voorlopig wil het maar niet draaien. De spelers zijn niet zo scherp als vorig seizoen", concludeert Lambrecht die een zeer pessimistisch toekomstscenario ziet voor Lokeren als de club ooit zou zakken: "Het zou een club zijn die nooit meer terugkomt naar eerste. Als we vanavond verliezen in Westerlo, zitten we diep in de problemen. Ik moet me ongerust maken", besluit de preses.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties