Live Laten Rode Duivels Sclessin juichen?

Laten Rode Duivels Sclessin juichen?
Foto: © SC

De Rode Duivels geven vanavond Roemenië partij. Voor bondscoach Georges Leekens het moment om bepaalde zaken uit te proberen. Volg het duel hier live om 20u45...

Voor één keer speelt België in Luik om aan klantenbinding te doen. Het publiek reageerde alvast enthousiast en Sclessin zal vanavond goed gevuld zijn. Leekens laat ook een boel ex-Rouches opdraven met Fellaini, Defour, Witsel, Van Buyten en Gillet. De bondscoach zag ook Vertonghen en Kompany tijdig hersteld zijn. De twee starten dan ook.

Opstelling: J.-F. Gillet, Vanden Borre, Kompany, Van Buyten, Vertonghen, Defour, Witsel, Fellaini, Chadli, Mertens, Mirallas

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

België is favoriet. Een gokje op Roemenië daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt België de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 247.5 euro bij een gok van 150 euro, Roemenië levert u 892.5 euro op.

Maak de derby Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties