Fabregas: "Als Arsenal-fan hoop ik dat Van Persie blijft"

Fabian Morren
| 18 reacties
Fabregas: "Als Arsenal-fan hoop ik dat Van Persie blijft"
Foto: © SC

Cesc Fabregas vertrok zelf afgelopen zomer naar Barcelona. Toch hoopt de Spanjaard dat zijn voormalige ploegmaat Robin Van Persie bij Arsenal blijft.

De grote vraag: blijft Van Persie bij Arsenal of kiest hij voor een transfer? "Op zijn leeftijd, als hij nog wil verkassen, is dit zijn laatste kans. Of hij moet kiezen zijn loopbaan af te sluiten bij Arsenal", zegt Fabregas.

"De fans houden van hem. Hij is de personificatie van Arsenal, de sterspeler en ze kunnen het zich niet permitteren hem te verliezen. Van Persie beleeft nu een geweldig seizoen, laten we hopen dat hij fit blijft gedurende het gehele seizoen. Of hij naar Barcelona kan komen? Hij zou overal passen, maar ik ben een Arsenal-fan en hoop dat hij blijft"

Fabregas heeft alvast geen spijt van zijn terugkeer naar Barcelona. "Ik weet dat sommigen dachten dat ik niet zou gaan spelen. Wellicht geloofden ze niet in mij? Maar het gaat allemaal heel goed hier. Ik ben aan het lachen, scoren en ben iedere dag met mijn vrienden. Mijn verblijf hier is vooralsnog als een droom." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties