Ceulemans: "Dit maakte ik nog nooit mee"

Fabian Morren
| 8 reacties
Ceulemans: "Dit maakte ik nog nooit mee"
Foto: © SC

Westerlo trekt vanavond als rode lantaarn naar Genk. Een plezierreisje wordt het niet voor de Kempense club. Bovendien mist Westel liefst vijf spelers.

"Alles wat er dezer dagen gebeurt, is nieuw voor mij. Helemaal onderaan staan, spelers die met de regelmaat van een klok geblesseerd uitvallen: dit maakte ik nooit eerder in mijn trainerscarrière mee", zucht Ceulemans in GvA.

"Op Genk missen we zeker Ngolok, Vanaudenaerde, Corstjens, Owusu en Yulu-Matondo, terwijl Arbitman op de bank zit maar hoogstens twintig minuten kan spelen", vervolgt de Caje. "Onze Israëlische spits moet eigenlijk geopereerd worden. Goed, het is niet anders. De vervangers moeten het nu maar doen. Zij vinden soms dat ze te weinig kansen krijgen. Wel, ze krijgen nu een kans."

Westerlo zou eigenlijk punten moeten pakken bij de landskampioen. "We moeten er het beste van maken. Nadien volgt een thuiswedstrijd tegen Bergen. Die móéten we winnen. Ik mag er niet aan denken dat we tien punten achter staan op de veilige veertiende plaats. Want zo'n kloof na de winterstop dichten, wordt heel erg moeilijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties