Inter wint, AC Milan blijft steken op gelijkspel

Sam Soetaers
| 4 reacties

Inter-coach Claudio Ranieri gelooft nog dat zijn ploeg kampioen kan worden. Inter heeft in dat opzicht alvast een eerste kleine stap in de goede richting gezet want het won van Cagliari. Stadsgenoot AC Milan bleef steken op een gelijkspel.

Inter kon pas in de tweede helft afstand nemen van Cagliari. Op zes minuten tijd brachten Motta en Coutinho hun ploeg op een 2-0 voorsprong. In de slotfase kon Larrivey nog milderen tot 2-1. Door deze zege stijgt Inter naar een zestiende plaats. Bij Cagliari speelde Nainggolan de hele wedstrijd mee.

AC Milan raakte niet verder dan een scoorloos gelijkspel tegen Fiorentina. Bij Milan maakte Pato zijn wederoptreden. Hij mocht de laatste twintig minuten invallen. Milan laat zo een unieke kans liggen om leider te worden, want ook koploper Lazio kon niet winnen. Het verschil tussen beide ploegen blijft één puntje.