Feyenoord scoort vier keer

Sam Soetaers
| 3 reacties

Feyenoord heeft na twee verlieswedstrijden op rij opnieuw kunnen aanknopen met een zege. De Rotterdammers versloegen Vitesse.

De wedstrijd was eigenlijk bij de rust al gespeeld want toen leed Feyenoord met een 3-0 voorsprong. De Rotterdammers waren baas op het middenveld en dat liet zich ook voelen in de score.

Een schuiver van Guidetti, een vrije trap van Clasie en opnieuw een goal van Guidetti zorgden voor de 3-0 ruststand. Vitesse kon daar een grote kans voor Bony tegenover stellen. Hij schoot voor open doel nog tegen Mulder aan.

Tijdens de tweede helft was het geloof bij Vitesse weg en Feyenoord kreeg de kansen om verder uit te lopen. Cisse kon na rust nog de 4-0 scoren. Feyenoord staat nu samen met Ajax op een gedeelde vierde plaats.