Vanmaele volgt Philips op als CEO Lokeren

Melissa Maes
| 6 reacties
Vanmaele volgt Philips op als CEO Lokeren
Foto: © SC

Jean-Marie Philips geeft na anderhalf jaar als CEO van Lokeren zijn functie op. De voormalige CEO van de voetbalbond zal binnenkort de pensioengerechtigde leeftijd bereiken. Marc Vanmaele volgt Philips op.

“Om de continuïteit van Sporting te garanderen, zal de vereniging beroep doen op Marc Vanmaele om de taak van CEO waar te nemen. Wij danken Jean-Marie Philips voor zijn inzet en enthousiasme tijdens het afgelopen anderhalf jaar en de bijzondere bijdrage aan de uitbouw van de club”, klinkt het bij voorzitter Roger Lambrecht.

“We wensen Jean-Marie alle succes toe bij zijn volgende stappen. Tot aan zijn oppensioenstelling zal hij juridische bijstand aan de club verlenen en ook, dankzij zijn ervaring in de voetbalwereld, Lokeren bijstaan met zijn raad.”

Opvolger Vanmaele was de voorbije jaren actief bij regionale zender AVS. “Wij wensen Marc alle succes toe met de verdere professionalisering van onze club. Wij zijn overtuigd dat hij, met zijn belangrijke ervaring in de audiovisuele wereld, onze vereniging een toegevoegde waarde en een vernieuwde dynamiek zal bezorgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties