Conceiçao kwaad op Pierre François

Conceiçao kwaad op Pierre François
Foto: © SC

Sergio Conceiçao is woedend op Standard-directeur Pierre François. Die zou de roddel de wereld hebben ingestuurd dat Conceiçao de transfer van Kanu naar Lissabon georchestreerd zou hebben.

"Begin deze week werd ik door de manager van Kanu opgebeld", vertelt Conceiçao in HLN. "Ik ken de man niet eens persoonlijk. Hij vroeg mij of het klopte dat ik als tussenpersoon optrad voor rekening van Sporting Lissabon. Dat had Pierre François hem verteld, verduidelijkte hij. Ik heb hem gezegd dat het een grove leugen was. Dat ik met niemand van Standard nog gesproken heb, sinds ik in mei naar Portugal ben teruggekeerd."

"Blijkbaar probeert François mij in diskrediet te brengen tegenover de supporters van Standard. Waarom word ik zwartgemaakt? Omdat ik een vriend ben van Luciano en Dominique D'Onofrio? Sinds de overname van de club worden we afgeschilderd als vijanden van Standard. Dat vind ik oneerlijk."

"Het is niet omdat ik weg ben op Standard dat ik tégen Standard ben. Integendeel. Ik ben geen egoïst, geen adept van de strategie van de verbrande aarde. Net als toen Standard zonder mij tweemaal landskampioen werd, ben ik nu ook blij dat de ploeg het goed doet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties