Del Piero: "Klaar voor Roma"

Tomas Taecke
| 1 reacties
Del Piero: "Klaar voor Roma"
Foto: © SC

Vorige week kreeg Alessandro Del Piero acht hechtingen toegediend die zijn oog samen moesten houden. Deze week stond Pinturicchio, die reikhalzend uitkijkt naar de trip richting Roma, alweer op het veld.

Alessandro Del Piero speelde vorig weekend zijn 500ste wedstrijd in de Serie A. De spelmaker werd na een trap op het oog bloedend van het veld gedragen, maar maakte woensdag al zijn wederoptreden in het felbevochten bekerduel tegen Bologna. "Als je de wedstrijd zag, dan begrijp je hoe hard wij die tiende beker dit seizoen willen binnenhalen", zegt Del Piero op zijn eigen website.

Juventus nam pas in de verlengingen afstand van Bologna na een goal van Marchisio. Volgens Del Piero komt dit de Bianconeri ten hoede wanneer ze naar Roma trekken: "Het was een lastige wedstrijd, maar we hebben mentale veerkracht getoond na de late gelijkmaker. Ik speelde 120 minuten en ben absoluut klaar voor de volgende wedstrijd. We zijn niet te stoppen, laat Roma maandag maar komen", aldus Alessandro Del Piero.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties