Lierse krijgt groen licht bij tussentijdse licentiecontrole

Melissa Maes
| 14 reacties
Lierse krijgt groen licht bij tussentijdse licentiecontrole
Foto: © SC

Het clubbestuur van Lierse kreeg woensdagmiddag groen licht bij de tussentijdse controle van de licentiecommissie van de KBVB. Zowel voorzitter Maged Samy als CEO Jesse De Preter toonden zich opgetogen bij het nieuws.

“Meteen na mijn aantreden in juli 2011 heb ik aan de Raad van Bestuur van Wadi Degla duidelijk gemaakt dat de financiële stabilisatie van de club mijn hoofddoelstelling zou worden”, reageert Jesse De Preter op de clubwebsite.

“Ik gaf echter ook aan dat we nog zeker tot en met 2013 afhankelijk zullen blijven van financiële injecties uit Egypte. Ik dank Wadi Degla dan ook voor de inspanning die zij wederom leverden.”

Maged Samy is er naar eigen zeggen altijd vrij rustig onder gebleven. “Maar met het naderen van de licentiedeadline stonden sommige zenuwen strak gespannen."

"Het is immers geen geheim dat Wadi Degla het sinds het begin van de Egyptische Revolutie moeilijk heeft om geld naar het buitenland over te schrijven, als gevolg van restricties die worden opgelegd door de Egyptische centrale bank."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties