Essevee verblijdt ziekenhuispatiënten met bezoek

Essevee verblijdt ziekenhuispatiënten met bezoek
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

De spelers van Zulte Waregem hebben hun goed hart laten zien. Ze gingen op bezoek bij zes ziekenhuizen in de omgeving en staken er de patiënten een hart onder de riem.

Verschillende afdelingen van de ziekenhuizen van Izegem, Tielt, Waregem, Deinze, Ronse en Oudenaarde kreeg Essevee over de vloer. De spelersgroep en de sportieve staf hadden een verrassingspakket bij met allerhande Essevee-gadgets. 

“We doen dit maar al te graag”, aldus Essevee-aanvoerder Davy De fauw. “We hebben met heel wat patiënten een uitgebreid praatje kunnen slaan. De glimlach die we kregen van iedereen is schitterend. Leuk dat we in deze eindejaarsperiode de patiënten een hart onder de riem kunnen steken en hen met ons bezoek een extra boost geven. Ik ben blij dat we met de hele ploeg ons steentje hebben kunnen bijdragen aan deze kersttraditie.” 

De achtjarige Robin keek zich de ogen uit toen een Essevee-delegatie binnenkwam in zijn kamer in het ziekenhuis van Ronse. “Ik speel bij Oudenaarde en ik ben supporter van Essevee. Ik had dit echt niet verwacht. En ik heb ook nog een aandenken gekregen aan dit bezoek. Fantastisch.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties