Casillas: "Ook na carrière graag bij Real Madrid"

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Casillas: "Ook na carrière graag bij Real Madrid"
Foto: © SC

Iker Casillas (foto) is een waar clubicoon van Real Madrid. De doelman staat al sinds jaar en dag in het doel van 'de Koninklijke' en wil ook graag na zijn carrière een functie vervullen bij de club van zijn hart.

Iker Casillas beseft dat er een dag komt dat hij afscheid zal moeten nemen als doelman van Real Madrid. Als clubmomument hoopt hij nadien een functie te kunnen krijgen bij de hoofdstedelingen. "Ik heb hier geweldig veel ervaringen kunnen opdoen en ik zou die kennis op de volgende generaties willen doorgeven. Dat geldt niet alleen op het sportieve gebied, maar ook voor het leven buiten het veld", aldus Casillas aan Sport Life.

Casillas kan zich niet voorstellen te moeten leven zonder voetbal. "Toen ik nog maar een jaar of twee was, schafte ik me een shirt van Athletic Bilbao aan en op mijn vijfde stond ik al tussen de palen. Nu ben ik international en ik heb kunnen bereiken wat enkele jaren terug nog ondenkbaar werd geacht. Ik ben erg trots om Europees en wereldkampioen te zijn geworden. Dat is onbeschrijfelijk", besluit Casillas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties