Entourage Pato: "Aanbod PSG heel aantrekkelijk"

Mathias Dumarey
| 31 reacties
Entourage Pato: "Aanbod PSG heel aantrekkelijk"
Foto: © SC

Werkt PSG aan een nieuwe toptransfer om zijn bestorming van de Europese verder in te zetten? Mogelijk wel, want de Parijse club heeft een bod van vijftig miljoen euro over hebben om Milan-spits Alexandre Pato (foto) te halen en die heeft wel oren naar een avontuur in Parijs.

PSG, momenteel meedraaiend aan de top in Frankrijk maar Europees wel al uitgebekerd, wil zich nog meer versterken om volgend jaar mee te draaien in de Champions League. Alexandre Pato moet het volgende paradepaardje worden om de fans in het Parc des Princes te verwennen.

De geruchten rond de komst van de Braziliaanse spits hangen nauw samen met het nieuws dat de nieuwe trainer wellicht Carlo Ancelotti wordt. De Italiaanse oefenmeester zou eerstdaags als de nieuwe coach gepresenteerd worden als opvolger van de ontslagen Antoine Kombouaré.

Pato kwam destijds goed overeen met Ancelotti bij AC Milan terwijl hij met de huidige Milan-trainer Massimiliano Allegri geen goede relatie heeft. De entourage van Pato ziet een PSG met Ancelotti zeker zitten: "De coach is een groot kampioen en technisch directeur Leonardo een grote leider. PSG wordt een grote club", zegt zaakwaarnemer Gilmar Veloz in L'Equipe. "Het klinkt allemaal heel verleidelijk, maar wij zijn het niet die gaan beslissen of het tot een transfer komt", zegt hij nog.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties