Milan neemt leidersplaats opnieuw in

Thomas De Block
| 22 reacties

In de Serie A hebben zowel AC Milan als Juventus hun wedstrijd kunnen winnen. Milan won op het veld van Atalanta terwijl Juventus de overwinning pakte bij Lecce.

Atalanta – AC Milan 0-2

AC Milan heeft Udinese niet lang laten geniet van de leidersplaats. Ibrahimovic bracht Milan na 22 minuten op voorsprong met een penaltydoelpunt. Het was vervolgens wachten tot de 82ste minuut vooraleer Milan de overwinning veilig stelde. Boateng tekende voor de 0-2. Door deze overwinning klimt AC Milan opnieuw naar de eerste plaats.

Lecce – Juventus 0-1

Juventus blijft op gelijke hoogte van AC Milan. Het had tegen Lecce aan één doelpunt genoeg om de drie punten mee naar huis te nemen. Matri scoorde in de 27ste minuut de enige treffer met het hoofd.

Cagliari – Genoa 3-0

Cagliari, met Nainggolan 87 minuten op het veld, heeft makkelijk kunnen winnen van Genoa. Op het kwartier opende Larrivey de score. In de tweede helft brachten Ibarbo en Granqvist de 3-0 eindstand op het bord.