Arsenal onderuit na knotsgekke partij

Thomas De Block
| 7 reacties
Arsenal onderuit na knotsgekke partij
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal is er niet in geslaagd om opnieuw aansluiting te vinden met Chelsea. De ploeg van Thomas Vermaelen verloor na een doelpuntrijk duel met 3-2 bij Swansea.

Arsenal moest het stellen zonder Vermaelen, die nog herstelt van een achillespeesblessure. Hij zag hoe Van Persie Arsenal al vroeg in de wedstrijd op voorsprong bracht. De Nederlandse topschutter werkte fraai af na een mooie assist van Arshavin.

Swansea kwam op het kwartier op gelijke hoogte nadat Sinclair een penalty had benut. De 1-1 was ook de ruststand. Na de pauze brak er een dol kwartier aan waarin drie doelpunten vielen. Eerst kwam Swansea op voorsprong nadat Dyer kon profiteren van dom balverlies bij Arsenal.

Ruim tien minuten later kon Walcott Arsenal terug langszij brengen met een fraai doelpunt. Maar de vreugde bij Arsenal was van korte duur. Amper een halve minuut later maakte Graham de 3-2. Arsenal had ondertussen Henry al tussen de lijnen gebracht, maar hij kon het tij niet meer keren.

Swansea klimt door de zege naar de linkerkolom van het klassement terwijl Arsenal geen aansluiting kan vinden met Chelsea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties