Reactie Capon ziet goal afgekeurd: "Jammer"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Capon ziet goal afgekeurd: "Jammer"
Foto: © SC

Brecht Capon trapte als enige de bal tegen de netten in Sint-Truiden - Kortrijk maar zijn doelpunt werd onterecht afgekeurd. "Jammer, maar soms heb je die fases mee en soms tegen", bleef hij er erg rustig onder.

Robby Morren in Sint-Truiden

"Dit was geen goede match", vertelde Capon ons eerlijk na de wedstrijd. "Maar we zijn er wel in geslaagd de nul te houden en we hebben toch één punt gewonnen op verplaatsing. Je mag niet vergeten dat wij het toch altijd wat moeilijker hebben in onze uitwedstrijden." Kortrijk slaagde er niet in STVV-doelman Davino Verhulst aan het werk te zetten. "We hebben offensief inderdaad te weinig gebracht." 

Coach Vanhaezebrouck posteerde Capon op de rechtsachter. "Dat is geen probleem voor mij, ik voel me ook goed op die plaats."

Een overwinning had voor Kortrijk nochtans gekund want al in de achtste minuut trapte Capon de bal tegen de netten maar hij zag zijn goal onterecht afgekeurd wegens buitenspel. "Dat was jammer anders kwamen we 1-0 voor en krijg je een hele andere wedstrijd. Ach, soms heb je die fases in je voordeel en soms heb je ze tegen", relativeerde hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties