Bidaoui: “Elke speler droomt van zo’n invalbeurt”

Thomas De Block
| 24 reacties
Bidaoui: “Elke speler droomt van zo’n invalbeurt”
Foto: © SC

Soufiane Bidaoui ontpopte zich gisteren tot de held van de avond tijdens het bekerduel tussen Standard en Lierse. De invaller was met twee assists van goudwaarde voor Lierse. Na afloop van de wedstrijd had Bidaoui het over wat voor hem zijn mooiste moment uit zijn carrière was.

Tijdens de blessuretijd bracht Bidaoui met een mooie voorzet het doelpunt voor de verlengingen aan. “Als een grote jongen als Boban mee is, moet je niet twijfelen en die bal gewoon voortrekken. Hij deed de rest”, lachte Bidaoui.

Ook tijdens de verlengingen deed de 21-jarige aanvaller de Rouches veel pijn, met opnieuw een assist en een doelpunt. “Beslissend zijn voor je ploeg is mooi, maar dit is wel een overwinning van het collectief”, reageerde de Marokkaan nuchter.

Door de verrassende uitschakeling van Gent is Lokeren de volgende tegenstander van Lierse. Een finale behoort dus nog steeds tot de mogelijkheden.

Toch wil Bidaoui niet te ver vooruit lopen op de feiten: “De competitie primeert nog steeds voor ons, maar een bekerfinale op de Heizel zou toch schitterend zijn”, gaf de spits nog mee aan HLN.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties