Le Postollec: “Eupen kan promoveren”

Thomas De Block
| 8 reacties
Le Postollec: “Eupen kan promoveren”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Belgische tweede klasse ontvangt Eupen zaterdag Tubeke. Na het puntenverlies tegen Dender wil de leider terug aanknopen met een overwinning.

Eén van de uitblinkers bij Eupen is Flavien Le Postollec. Hij zou onder meer gevolgd worden door clubs uit de eerste klasse. “Ik weet dat er interesse is voor mij, maar ik concentreer me momenteel op Eupen, waar ik nog een contract heb voor anderhalf seizoen”, laat hij weten.

Le Postollec denkt niet dat het transferverbod dat Eupen kreeg opgelegd een invloed heeft op de spelers: “Voorlopig hebben de extra-sportieve problemen geen invloed op het team, maar ik hoop dat het transferverbod snel wordt opgeheven.”

Bij Eupen zijn er immers enkele spelers (Ingrao, Menessou en Kasri) die door het transferverbod niet mogen spelen voor de club.

Toch heeft Le Postollec er alle vertrouwen in dat het seizoen op een positieve noot zal eindigen: “Ik denk dat we genoeg kwaliteiten hebben om over te gaan. Maar het seizoen is nog lang”, besluit de Fransman zijn interview met Walfoot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties