Liverpool wijst Jelavic en Krasic af

Yves Dekoning
| 14 reacties
Liverpool wijst Jelavic en Krasic af
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool draait opnieuw een middelmatig seizoen, ondanks een serieuze investering in de spelerskern tijdens de zomer. Hierdoor verwachten de volgers dat de club in januari opnieuw in de geldbuidel zal tasten voor nieuwe spelers. Vooral aanvallers loeren op een transfer naar de Reds.

Liverpool scoort dit seizoen veel te weinig en blijft daardoor te vaak steken op een gelijkspel. Daarom zou de club op zoek zijn naar een extra aanvaller. Verschillende namen passeerden al de revue. Darren Bent (Aston Villa), Cheikh Tioté (Newcastle) en Rory Donelly (Cliftoville) waren volgens de Britse pers nadrukkelijk in beeld bij Liverpool. Later volgden ook Jermain Defoe (Tottenham) en Nederlanders Luuk de Jong (Twente) en Ricky van Wolfswinkel (Sporting).

De laatste dagen was Nikica Jelavic dan weer uitdrukkelijk aan het flirten met de Reds. Zijn vader liet verstaan dat de goalgetter Glasgow Rangers niet zal verlaten voor West Ham, Fulham of QPR. Hij zou wachten op een bod van Liverpool. De club heeft echter al laten weten dat ze geen interesse heeft in de 26-jarige Kroaat. Ook vleugelspeler Milos Krasic zou hopen op een transfer naar Liverpool. Juventus wil hem graag verkopen, maar op Anfield zien ze ook hem niet zitten.

Eerder had Kenny Dalglish al verklaar dat de kans groot is dat Liverpool deze transferperiode helemaal geen spelers zal aankopen. "Het wordt een drukke transferperiode voor de jeugd, maar niet voor de eerste ploeg. Alleen als zich een buitenkans voordoet, zullen we een speler halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties