Kan Inter punten pakken zonder Sneijder?

Thomas De Block
| 2 reacties
Kan Inter punten pakken zonder Sneijder?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanmiddag vindt in Italië de topper plaats tussen AS Roma en Inter Milaan. Roma kan de drie punten goed gebruiken om de voeling met de top vijf niet volledig te verliezen.

AS Roma presteert dit seizoen zeer wisselvallig. Afgelopen woensdag verloor de ploeg van trainer Luis Enrique nog met 4-2 bij Cagliari en ook in het vorige thuisduel kon Roma niet winnen. Daarnaast heeft Roma het zeer moeilijk tegen de topploegen. Het won dit seizoen nog geen enkele keer tegen een club uit de top vijf. Bij AS Roma is De Rossi onzeker.

Inter is bezig aan een geweldige opmars in de Serie A. De ploeg van Claudio Ranieri begon zeer slecht aan het seizoen, maar lijkt nu eindelijk op de rails. Toch werd afgelopen woensdag thuis niet gewonnen tegen Palermo (4-4) en verloor het vorig weekend bij Lecce. Daarnaast kan Inter niet rekenen op sterkhouder Sneijder, die tegen Palermo met een blessure naar de kant moest. Ook Alvarez zal niet in actie komen bij de Nerazzuri.

Volg het gebeuren vanop de eerste rij en bekijk de livebeelden van de match via Bwin! Ook de andere duels in de Serie A kan u dankzij Bwin live bekijken!

Genoa – Lazio (12u30)

Chievo – Parma (15u)

AC Milan – Napoli

Lecce – Bologna

Juventus – Siena

Fiorentina – Udinese

Palermo - Atalanta

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
AS Roma is favoriet. Een gokje op Inter daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Roma de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 352,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Inter wint u 435 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties