PSV kan niet winnen

Thomas De Block
| 2 reacties

De leider in Nederland heeft vanmiddag niet kunnen winnen bij Heracles. Ondanks een hele reeks kansen bleef het steken op 1-1. Feyenoord wist wel te winnen.

Heracles – PSV 1-1

PSV, met Dries Mertens een hele wedstrijd op het veld, zette de thuisploeg meteen onder druk en dat leverde meteen enkele kansen op. Na achttien minuten leverde dat ook een doelpunt op. Labyad kapte de verdediging uit en scoorde met een harde trap de 0-1. PSV bleef het commando voeren en had nog voor de rust enkele keren kunnen scoren, maar verzuimde bij de afwerking.

In de tweede helft bleef PSV voor het meeste gevaar zorgen, maar een kwartier voor tijd moest het toch een tegentreffer toestaan. Eerst schoot Quansah nog op Isaksson, maar Everton wist de rebound binnen te tikken, 1-1. Uiteindelijk bleef het daarbij.

NEC – Feyenoord 0-2

Feyenoord blijft het goed doen in Nederland. De Rotterdammers waren in elke helft vroeg trefzeker. Bakkal opende na zes minuten de score en Fernandez nam in het begin van de tweede helft alle twijfels weg met de 0-2. Door deze overwinning staan de Rotterdammers op een vijfde plek, met drie punten voorsprong op Ajax.