Daum: "Wij zijn nog aan het bouwen"

Glenn Schrader
| 14 reacties
Daum: "Wij zijn nog aan het bouwen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge strijdt vanavond onder grote aandacht van de Duitse pers tegen Hannover. Christoph Daum keert terug naar Duitsland, maar wilt zelf niet in de spotlights staan.

De terugkeer naar Duitsland van Christoph Daum brengt heel wat teweeg. Meerdere journalisten kwamen op de persconferentie af, Daum zelf vindt dit onnodig. “Ik vind dat er te veel aandacht is voor mij en te weinig voor Hannover en Club Brugge', aldus Daum. “Als we een ronde verder raken, is dat allemaal goed. Maar persoonlijk heb ik meer te verliezen dan te winnen”, zei hij.

De trainer van Club Brugge schoof Hannover ook in een favorietenrol. “Ik zag Hannover ook zelf aan het werk tegen Nürnberg. Ze spelen op een hoog niveau. Wij moesten met Dirar onze beste speler verkopen. Onze op één na beste speler, Odjidja, is geblesseerd”, legt de Duitser uit.

“Hannover is een goed ingespeeld team, wij zijn nog aan het bouwen. In de competitie is Anderlecht normaal te sterk voor ons op dit moment. Zoals Bayern München in Duitsland kunnen ze enkel van zichzelf verliezen”, besloot hij.

Vanavond zal Club Brugge in een volle AWD-Arena (49.000 plaatsen) tegen Die Roten spelen. De Duitse ploeg staat momenteel zevende in de Bundesliga met 31 punten uit 21 wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties