Harry Redknapp: "Ik wil de FA Cup winnen"

Andrea Doino
| 0 reacties
Harry Redknapp: "Ik wil de FA Cup winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham-coach Harry Redknapp vindt dat de FA Cup belangrijk is en zal er nog alles aan doen om die te bemachtigen met Tottenham. Redknapp zal deze zomer wellicht de nieuwe bondscoach van Engeland worden.

Als Harry Redknapp Tottenham zou verlaten op het einde van het seizoen dan is dit zijn laatste kans om de FA Cup te winnen. In de Premier League wordt er steeds minder belang gehecht aan die beker omdat de nationale en Europese competitie voorrang krijgen.

“Ik wil die beker zeker winnen, daar moet ik geen twee keer over nadenken. Ik snap niet waarom sommige clubs zeggen dat de FA Cup niet zo belangrijk is”, vertelde Harry Redknapp in een interview met The Sunday Mirror.

“Ik groeide op met de traditie van de FA Cup toen ik klein was en het was de belangrijkste dag van het jaar. Het hoofddoel van dit jaar is het bereiken van de Champions League, maar ik zou met Tottenham graag de finale op Wembley spelen en winnen.”

Met Portsmouth won Redknapp de FA Cup in 2008. Een dag die de coach niet snel zal vergeten. “Ik zal dat moment nooit vergeten. Die hele dag was speciaal en is iets wat je moet koesteren", aldus Redknapp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties