Kan PSG ook een topper winnen?

Andrea Doino
| 0 reacties
Kan PSG ook een topper winnen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinds januari loopt het vlot bij het Paris Saint-Germain van Carlo Ancelotti. Van de voorbije zeven wedstrijden werd er zes keer gewonnen waardoor ze aan de leiding staan. Vanavond staat de topper in de Ligue 1 tegen Montpellier op het programma.

Tot nu toe werd er enkel gewonnen van kleinere ploegen zoals Dijon (1-0), Toulouse (3-1), Evian-TG (3-1), Brest (1-0)… Zeven wedstrijden zijn er gespeeld, waarvan zes overwinningen en één gelijkspel. Geen slechte reeks van de ploeg uit de Franse hoofdstad.

Vanavond is de tegenstander Montpellier, de tweede in de rangschikking. Coach Carlo Ancelotti waarschuwt zijn spelers. “Het is een heel goede ploeg dat goed georganiseerd speelt. Montpellier komt naar hier om te winnen”, vertelde de Italiaan tijdens een persconferentie.

“Het is een belangrijke match, maar ik denk niet dat die beslissend zal zijn voor het kampioenschap. Het seizoen is nog lang en alle wedstrijden zijn belangrijk”, relativeert Ancelotti de situatie.

Zijn periode bij AC Milan en Chelsea hebben van Ancelotti één van de meest ervaren trainers gemaakt in Europa. De Italiaanse succescoach kijkt uit naar het duel.

“In Frankrijk zal iedereen de match willen zien omdat we tegen de tweede spelen in de Ligue 1. De sfeer in het Parc des Princes is geweldig. Het stadion zal helemaal vol zijn, het gaat een fantastische avond worden”, aldus Carlo Ancelotti.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties