Mertens en Martens onzeker, Gillet blijft thuis

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Mertens en Martens onzeker, Gillet blijft thuis
Foto: © SC

Woensdag speelt België een interland in Heraklion tegen Griekenland. Dat zal wellicht zonder Dries Mertens (foto) en Maarten Martens (AZ) gebeuren. Beiden hebben last van blessures.

Dries Mertens liep een blessure op tijdens de met 3-2-gewonnen topper tegen Feyenoord. Hij heeft last van de enkel en het is zeer onzeker of hij fit geraakt voor de partij met de Rode Duivels op Kreta. Mertens liep de blessure overigens op toen hij erg knap scoorde. "Ik schoot met rechts en kwam neer op mijn linkervoet en ik ging meteen door mijn enkel. Het voelt ernstig aan. Ik heb er twijfels over of ik zal fit geraken voor de training van maandag met de Duivels. De nacht zal raad moeten brengen", aldus Mertens in HNB.

Ook Maarten Martens zal wellicht de match in Griekenland niet halen. Hij speelde al niet met AZ tegen Heerenveen. Martens heeft last van een blessure van het bovenbeen. Normaal zullen Mertens en Martens zich wel moeten melden bij de bondsdokter om te zien of ze al dan niet beschikbaar zijn.

Wie er sowieso niet zal bij zijn in Heraklion, is Guillaume Gillet. De Anderlecht-middenvelder blijft in ons land om zijn hoogzwangere vrouw bij te staan. Bondscoach Georges Leekens had Gillet de keuze gelaten of hij wilde meereizen of niet.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties