Ranieri denkt er niet aan om op te stappen

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Ranieri denkt er niet aan om op te stappen
Foto: © SC

Claudio Ranieri (foto) slaagt er niet in om Inter Milaan weer echt op de rails te krijgen. Gisteren gingen de Nerazzuri met 1-0 onderuit bij SSC Napoli. Het was meteen de zevende nederlaag in acht wedstrijden voor Inter.

Claudio Ranieri was behoorlijk nerveus na de verloren wedstrijd in Napels. "We willen echt heel graag terugkomen. De motivatie van de spelers is nog intact. Tegen Napoli gaven we niet veel weg, maar we kopen er weer niets mee", klonk het bij een ontgoochelde Inter-coach.

"Wat ik zou doen in de plaats van de voorzitter? Vraag het hem, ik kan daar niet op antwoorden. Ik ga alleszins mijn ontslag niet geven. Waarom zou ik een stap terugzetten? Ik geloof in de jongens en het team", klonk het nog strijdvaardig op Sky Sports.

Inter staat door de nederlaag bij Napoli - door een doelpunt van Ezequiel Lavezzi overigens - op een ontgoochelende zevende plaats in de stand. Bovendien staat de club uit Milaan nog voor een lastige opdracht in de Champions League. In de terugwedstrijd van de achtste finale moet het zien een 1-0-nederlaag goed te maken tegen Olympique Marseille.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties