Thiago Silva: "Barcelona is een droom voor mij"

Andrea Doino
| 12 reacties
Thiago Silva: "Barcelona is een droom voor mij"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Barcelona zou AC Milan-verdediger Thiago Silva volgend jaar graag in Camp Nou zien spelen. De Braziliaan ziet een transfer naar de Blaugrana wel zitten, maar denkt op dit moment enkel aan Milan.

Thiago Silva verbergt zijn wens niet om ooit in Camp Nou te spelen. “Het is de beste ploeg van de wereld, alle grote spelers willen ooit voor Barcelona voetballen. Ik heb wat gelezen in kranten over hun interesse maar er was nog geen concreet contact. Op dit moment wil ik enkel iets winnen met Milan”, aldus de verdediger van de Rossoneri.

“Via enkele vrienden en via de pers ben ik te weten gekomen dat Barcelona interesse in mij had, maar het is mijn manager die zich met zulke zaken moet bezighouden. Het doel dit seizoen? De Champions League-finale bereiken. Als we die tegen Barcelona spelen, dan zou dat natuurlijk heel speciaal zijn”, vertelde Thiago Silva.

Ik zou hetzelfde gedaan hebben als Buffon
Thiago Silva koos verrassend voor de kant van Buffon, wat betreft het onterecht afgekeurde doelpunt van Sulley Muntari (zie hier voor beelden). “Als mij hetzelfde zou zijn overkomen als Buffon, dan zou ik exact hetzelfde hebben gedaan als hem.”

“In zo’n belangrijke wedstrijd mag de scheidsrechter geen fouten maken. Het kan gebeuren dat je je vergist maar dit was nu echt overdreven. Ik ben voor tv-beelden op het veld, maar ook voor twee scheidsrechters achter het doel zoals in de Champions League. Misschien kunnen ze dat doen in belangrijke wedstrijden”, besloot de Braziliaan.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties