Club verlaagt ticketprijzen niet voor Standard

Mathias Dumarey
| 131 reacties
Club verlaagt ticketprijzen niet voor Standard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er zullen zondagmiddag geen fans van Standard Luik in het Jan Breydelstadion aanwezig zijn. Club Brugge is namelijk niet ingegaan op de vraag van de Standard-fans om de ticketprijzen te verlagen.

De prijs die supporters van Standard moeten betalen om zondag in Brugge de topper te volgen van hun ploeg tegen Club lag op 25 euro. De fans eisten dat Club de ticketprijs zou verlagen naar 20 euro, maar op die vraag is de nummer twee in de vaderlandse competitie niet ingegaan.

Club Brugge moest een definitieve beslissing hieromtrent ten laatste gisterenavond nemen omwille van organisatorische redenen, maar het bestuur wou uiteindelijk niet toegeven. Dit betekent dus dat er zondagmiddag geen fans van de Rouches in het Jan Breydelstadion zullen zitten. Zij boycotten nu de verplaatsing naar West-Vlaanderen.

De Bruggelingen zullen door die boycot wel zo'n 30.000 euro mislopen, maar een ramp is dat niet. De wedstrijd stond geboekstaafd als risicowedstrijd waardoor andere kosten zouden moeten worden gemaakt die nu geschrapt kunnen worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties