Verbeek (AZ) over oefeninterlands: "Dit pikken we toch niet langer?"

Jefrey Van der Straeten
| 2 reacties
Verbeek (AZ) over oefeninterlands: "Dit pikken we toch niet langer?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na Arsène Wenger uit nu ook Gertjan Verbeek kritiek op enkele bondscoaches. In tegenstelling tot Wenger, spaart hij wel Bert Van Marwijk.

Wenger gaf vandaag zowel Georges Leekens als Bert Van Marwijk een veeg uit de pan, omdat zowel Vermaelen als Van Persie een interland moesten spelen, hoewel ze beiden (licht) geblesseerd zijn.

Gertjan Verbeek van AZ zag in Alkmaar geen spelers geblesseerd terugkeren. Toch stelde hij de vele vriendschappelijke interlands aan de kaak: “Het wordt tijd dat de clubs een front gaan vormen. Dit pikken we toch niet langer? De bondscoach van Estland die vriendschappelijk gaat spelen in Los Angeles... En Niklas Moisander heeft zowel op maandag als dinsdag twee keer getraind. Vervolgens trapten de Finnen tegen Oostenrijk geen deuk meer in een pakje boter. Hun bondscoach houdt dus helemaal geen rekening met de clubbelangen. Dat is te gek voor woorden."

Oranje-bondscoach Van Marwijk kreeg echter een pluim: "Hij is ook clubcoach geweest en kan zich goed in ons verplaatsen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties