Leverkusen kan nog aanspraak maken op de titel

Glenn Schrader
| 2 reacties
Leverkusen kan nog aanspraak maken op de titel
Foto: © SC

Bayern staat momenteel op een tweede plek, na een mooie overwinning tegen Schalke 04 gaan ze met vol vertrouwen de wedstrijd tegemoet. Leverkusen staat op een vijfde plaats in het klassement en heeft de titelstrijd nog niet opgegeven.

Bayern München heeft met heel wat blessures te kampen. Ribery en Badstuber zijn nog twijfelachtig en zullen mogelijk niet aan de wedstrijd beginnen. Schweinsteiger, Van Buyten en Breno zijn door blessures nog steeds afwezig.

Ook Bayer Leverkusen moet afrekenen met grote blessures. Zo zijn Ballack, Sidney Sam en Corluka afwezig. Schürrle, die een gebroken neus opliep, zal wel wedstrijdklaar zijn. Ondanks de blessureproblemen beleeft Leverkusen een goed seizoen. Ze staan op een vijfde plek en hebben nog een klein kansje om de titel te behalen.

Wat denkt Bwin over het duel?

Bayern München is favoriet. Een gokje bij BWIN op Leverkusen daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, registreer je dan via DEZE WEBSITE voor een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat Bayern München met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN  178 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Leverkusen win je 433 euro.

Vanavond worden er ook andere duels gespeeld in de Bundesliga

Deze kan u ook GRATIS en LIVE bekijken bij Bwin.

HSV – VfB Stuttgart
Freiburg – Schalke 04
Hertha BSC – Werder Bremen
Kaiserslautern – VfL Wolfsburg
Hannover 96 – FC Augsburg
Borussia Dortmund – Mainz 05
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties