Lombaerts probeert de voorsprong met CSKA Moskou te vergroten

Glenn Schrader
| 0 reacties
Lombaerts probeert de voorsprong met CSKA Moskou te vergroten
Foto: © SC

Dit is een historisch seizoen in het Russisch voetbal. De competitiekalender is helemaal veranderd en deze wedstrijd is de grootste clash na de winterstop.

CSKA Moskou speelt de laatste tijd al heel wat beter. Zo zullen ze de zes punten achterstand op Sint-Petersburg proberen te verkleinen naar drie. De Moskovieten zullen geen gebruik kunnen maken van Igor Akinfeev die nog steeds niet terug is van een zware blessure.

De club van Lombaerts zal zwaar verzwakt aan de wedstrijd beginnen. Keisuke Honda is twijfelachtig en hoe goed Lombaerts en Criscito voor de dag zullen komen na de internationale break valt af te wachten. De club kan wel terug rekenen op oude bekende Andrey Arshavin die op uitleenbasis terug bij zijn oude liefde Zenit speelt.

Wat denkt Bwin over het duel?

CSKA Moskou is favoriet. Een gokje bij BWIN op Zenit daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, registreer je dan via DEZE WEBSITE voor een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat CSKA Moskou met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN  265 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Zenit win je 270 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties