Missie Sicilië voor de Rossoneri

Glenn Schrader
| 2 reacties
Missie Sicilië voor de Rossoneri
Foto: © SC

Palermo speelt vaak zeer goed tegen AC Milan en daar zullen de Sicilianen een vervolg aan willen breiden. Hiervoor zullen ze rekenen op hun mooie thuisrecord, aan AC Milan de taak om dit te doorbreken.

De kampioenen AC Milan zijn blij met de terugkeer van Zlatan Ibrahimovic, de Zweed brengt een hele nieuwe dimensie aan de aanval van de Italianen. De Rossoneri zullen geen gebruik kunnen maken van oude rotten Seedorf en Gattuso, beiden zijn geblesseerd.

Het mooie thuisrecord van Palermo van tien wedstrijden en twee nederlagen kan wel is verstoord worden door AC Milan. Een verandering in tactiek zal geen verrassing zijn voor velen. Palermo zal eerder de nul willen houden dan in de aanval te gaan.

Wat denkt Bwin over het duel?

AC Milan is favoriet. Een gokje bij BWIN op Palermo daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, registreer je dan via DEZE WEBSITE voor een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat AC Milan met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN  170 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Palermo win je 475 euro.

Vanavond worden er ook andere duels gespeeld in de Serie A.

Deze kan u ook GRATIS en LIVE bekijken bij Bwin.

Juventus – Chievo
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties