Reactie Sollied: "PO1 zal spannende strijd worden"

Melissa Maes
| 14 reacties
Sollied: "PO1 zal spannende strijd worden"
Foto: © SC

AA Gent heeft maar één doel: een zo goed mogelijke uitgangspositie voor de start van de play-offs. Trond Sollied denkt dat het wel eens een heel spannende strijd kan worden tussen de top zes.

Melissa Maes in Mechelen

“Ons doel blijft Europees voetbal en daarvoor moeten we een zo goed mogelijke uitgangspositie hebben voor de start van PO1. Het zal een spannende strijd worden, want er zijn niet veel kwaliteitsverschillen tussen de top zes. Toch blijft Anderlecht favoriet”, aldus Trond Sollied.

AA Gent won met 0-2 op het veld van KV Mechelen. “Het was geen fantastische match, maar we waren wel goed gestart. De strafschop was onjuist, maar daar hebben we van kunnen profiteren. De arbitrage was.. speciaal.”

“Ik vond dat Elimane Coulibaly vandaag goed speelde. Hij scoort altijd tegen KV Mechelen, daarom mocht hij starten. Hij was gevaarlijk op stilstaande fases, maar eigenlijk moest hij al in de eerste helft hebben gescoord.”

Sollied kan ook weer beroep doen op het ervaren duo Bernd Thijs en Tim Smolders. “Die twee zijn routiniers. Ze zijn net op tijd terug voor de play-offs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties