Balotelli geeft toe dat bezoek aan stripclub fout was

Glenn Schrader
| 2 reacties
Balotelli geeft toe dat bezoek aan stripclub fout was
Foto: © SC

Mario Balotelli heeft gisteren erkend dat het dom was om een stripclub te bezoeken voor een wedstrijd. De Italiaan zou hiervoor een boete hebben gekregen van Manchester City.

"Ik heb niets verkeerd gedaan in de stripclub. Het was alleen verkeerd dat ik daar vlak voor een wedstrijd heenging", aldus Balotelli. Manchester City zou hem hiervoor een boete van 300.000 euro opgelegd hebben.

Mancini adviseerde de excentrieke spits te gaan trouwen. "Het is niet te vroeg om te gaan trouwen. Ik ben gelukkig met mijn vriendin en zij begrijpt mijn rare fratsen. Wat zij ervan vond dat ik in een stripclub zat? Laat ik het zo zeggen: ik zou ook boos zijn als zij naar een stripclub vol mannen ging."

Vorige week liet Cesare Prandelli, bondscoach van Italië, de aanvaller buiten zijn selectie vanwege het gedrag van Balotelli. "Daar ben ik erg teleurgesteld over. Het Italiaanse shirt is voor mij het meest belangrijke ter wereld. Ik begrijp de regels van de bondscoach, maar ik verdien deze aanpak niet", besluit de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties