Balotelli: "Italiaanse shirt is het mooiste wat er is"

Tomas Taecke
| 18 reacties
Balotelli: "Italiaanse shirt is het mooiste wat er is"
Foto: © SC

Mario Balotelli heeft in La Gazzetta zijn liefde voor zijn vaderland niet onder stoelen of banken gestoken. De City-spits betreurt dat hij niet mag aantreden in het shirt waardoor hij gefascineerd is.

Mario Balotelli is in La Gazzetta teruggekomen op zijn niet-selectie voor het Italiaanse elftal. Bondscoach Cesare Prandelli deed vorige woensdag geen beroep op de aanvaller tijdens de oefeninterland tegen de Verenigde Staten.

Prandelli passeerde Balotelli omdat hij tijdens het competitieduel tegen Tottenham op het gezicht ging staan van Scott Parker, wangedrag dat Balotelli overigens tot op vandaag ontkent.

"Er is een ethische code bij de Italiaanse nationale ploeg die ik respecteer, maar waartegen ik niet gezondigd heb", laat Balotelli noteren in de roze sportkrant. "Het EK is iets waar ik veel over nadenk. Daarom vond ik het net zo spijtig dat ik voor de oefeninterland niet geselecteerd werd".

"Het shirt van Italië is iets dat mij ongelooflijk fascineert", vervolgde Balotelli. "Dat komt door de vele emoties die binnenin loskomen als ik erin speel".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties