Inter kan nog eens winnen

Andrea Doino
| 5 reacties

Inter-coach Claudio Ranieri heeft nog eens kunnen winnen. Tegen Chievo kon er pas afstand worden genomen in de slotfase. De Argentijnen Walter Samuel en Diego Milito zorgden voor de doelpunten.

Na zeven competitiewedstrijden  konden de Nerazzurri nog eens drie punten halen. Makkelijk had de ploeg uit Milaan het niet. Pas in de laatste vijf minuten maakten Samuel en Milito de twee doelpunten.

“Deze overwinning doet deugd. De volgende stap is kwalificatie in de Champions League en we blijven doen wat we tot nu hebben gedaan, en dat is voetballen. Ik hoop dat het stadion vol zal zitten en dat het publiek ons naar de overwinning schreeuwt”, zei Ranieri in een interview met Sky Sports.

Tegenstander van Inter Milan in de Champions League, Marseille, heeft weer niet kunnen overtuigen. Tegen het bescheiden AC Ajaccio verloor de ploeg van Deschamps met 1-0 (lees hier).

Doelpuntenfestival in Napoli
In de andere wedstrijd won Napoli thuis met 6-3 van Cagliari en staat nu vierde in de Serie A samen met Udinese.  Na dertig minuten was het al 3-0 na doelpunten van Marek Hamsik, Paolo Cannavaro en Davide Astori (own goal). Na de pauze maakten Lavezzi, Gargano en Maggio de overige doelpunten. Joaquin Larrivey nam de drie goals van Cagliari voor zijn rekening.