Ferguson: "Europa League kan titelstrijd beïnvloeden"

Melissa Maes
| 0 reacties
Ferguson: "Europa League kan titelstrijd beïnvloeden"
Foto: © SC

Manchester United is nog altijd in de race voor de titel en de Europa League. Sir Alex Ferguson is van mening dat succes in het Europese toernooi een invloed kan hebben op de titelstrijd.

"Het zou in de titelrace belangrijk kunnen zijn wie er het verste komt in de Europa League, Manchester United of Manchester City. Het gaat volgens mij tussen die twee ploegen en ik denk niet dat er nog veel punten verspeeld worden", zegt Alex Ferguson aan Sky Sports.

In het verleden speelde Manchester United zijn matchen in de Champions League op dinsdag of woensdag. Nu moet het in de Europa League aantreden op donderdag. Een groot verschil volgens de coach. "Het is lastiger dan we vooraf hadden gedacht. We weten niet waarom, maar we zijn dat niet gewend."

In de heenwedstrijd van de achtste finales verloor Manchester United met 2-3 van Athletic Bilbao. "Ik denk dat we donderdag kunnen winnen, maar of het genoeg is blijft de vraag. Een zege van 1-2 is niet voldoende. We moeten drie keer scoren of winnen met 0-2."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties