Real Madrid heeft record beet

Andrea Doino
| 101 reacties
Real Madrid heeft record beet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond won Real Madrid zijn tiende uitwedstrijd op rij in de competitie en zo hebben ze een record beet. De Koninklijke won met 2-3 van Real Betis. Barcelona heeft het absolute record met twaalf gewonnen uitwedstrijden, maar dan wel verspreid over twee seizoenen.

Real Betis was het volgende slachtoffer van de Koninklijke, al hadden de Madrilenen het lang niet makkelijk tegen de dertiende in de stand. Pas een kwartier voor tijd maakte Cristiano Ronaldo het winnende doelpunt.

Al na tien minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. De Madrilenen knokten zichzelf terug in de wedstrijd en kwamen via Gonzalo Higuain op gelijke hoogte. Net na de rust maakte Ronaldo zijn eerste van de avond, maar slechts drie minuten later zorgde Real Betis-speler Montero voor de gelijkmaker.

Een kwartier voor tijd zorgde Ronaldo voor de 2-3-eindstand. De teller van de Portugees staat ondertussen al op 32 doelpunten in de Primera Division. Door deze zege is de voorsprong op Barcelona vergroot tot dertien punten. De Blaugrana spelen zondag nog tegen Racing Santander.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties