Ferguson: "Berbatov mag in de zomer vertrekken"

Jefrey Van der Straeten
| 5 reacties
Ferguson: "Berbatov mag in de zomer vertrekken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dimitar Berbatov zit dit seizoen meer op de bank dan hem lief is. Zijn manager Alex Ferguson wil hem daarom uit zijn lijden verlossen. De Bulgaar mag Man Utd na dit seizoen verlaten.

Afgelopen week klaagde de topscorer van vorig seizoen nog openlijk over zijn gebrek aan speelkansen bij de Red Devils. Sinds de komst van Hernandez en het doorbreken van Wellbeck, krijgt de voormalige Spurs- en Leverkusen-spits niet veel speelminuten meer. In de weinige wedstrijden die hij dit seizoen al in actie mocht komen, kon hij wel al negen keer scoren.

Vandaag liet zijn manager Alex Ferguson in de aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen Athletic Bilbao weten dat de Bulgaar in de zomer andere oorden mag opzoeken: "Berbatov wil op 31-jarige leeftijd zeker zijn van een basisplaats en die kan ik hem niet beloven", aldus de Schot.

Berbatovs contract loopt deze zomer af waardoor hij transfervrij zou zijn. Toch zouden de Mancunians hem niet gratis willen laten vertrekken. Daarom plant men om het contract van de Bulgaar met één seizoen te verlengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties