HSV: "Lukaku is geen thema meer"

Tomas Taecke
| 13 reacties
HSV: "Lukaku is geen thema meer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank Arnesen, sportief directeur bij het Duitse Hamburg, heeft laten vallen dat Romelu Lukaku niet langer op de shortlist van de Bundesligaclub staat. "Lukaku zal uitgeleend worden aan een club in de Premier League", weet de gewezen Chelsea-directeur.

Vorige week was Frank Arnesen op bezoek bij zijn ex-club om een eventuele uitleenbeurt van Romelu Lukaku naar het Duitse HSV te bespreken. Vandaag is het huren van onze landgenoot echter niet meer aan de orde.

"Lukaku is een groot talent", zegt Arnesen in de kranten. "Maar op dit moment is hij in Hamburg geen thema meer". Arnesen meent dat Lukaku volgend seizoen zal uitgeleend worden aan een reeksgenoot van de Blues: "Vooral Everton, Bolton en Fulham tonen interesse in de aanvaller".

Lukaku verhuisde dit seizoen van Brussel naar Londen, waar hij bij Chelsea nauwelijks aan spelen toekomt. Alles wijst er dan ook op dat de Londenaren het Belgische talent volgend seizoen, zoals Arnesen ook aangeeft, bij een andere club in de Premier League zullen stallen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties